hmmmm

Igår när jag satt i kassan så kom det en kille som jag egentligen känner sen långt tillbaka. Vi hälsade artigt och sa liksom inget mer än det som ska sägas, hej det blir nånting kr, tack, hej då typ.
Är det inte konstigt att man inte pratar mer med någon som man känt ganska länge, någon som man gått i samma klass som eller liknande. det e bra weird det där!

Annars så ere mest så att jag saknar min älskling mer än något just nu! är helt själv i huset eftersom mor och far e i dalarna och sara på båten :( men jag klarade mig helt ensam en natt iaf, så jag klarar mig nog inatt med. Ledig idag och gick upp asatidigt för att åka och kolla så att ögat såg bra ut, det gjorde det och det tog ca 5 min typ :P

Davis.Kom.Hem.NUUUUUUUUUUUUUUUU
Älskar dig, saknar dig =)

Hepp nu ska jag söva en timme eller nått, sen typ träna eller nått.

Ciao



ljus

Jag har efter att pratat av mig lite blivit lite gladare redan på en timme :P
Det är dock mycket skönt att skriva av sig lite ibland och ta nya krafter och som jag blev nu lite gladare igen.
Ibland får man för sig saker som inte alls stämmer.
Jag vet ju egentligen att jag inte alls på något sätt är ensam. Jag har både en fin familj och mycket fina vänner. Men ibland så glömmer man det man har och saknar det man inte har.

Om det är någon som vet något om programmet sports manegment eller idrottsvetenskap programmet så säg gärna vad ni tycker om det!!!!!! jag vill lära om idrott, hälsa, människor, ledande osv. Känns liksom som att dessa skulle passa.

David eriksson, kom hem, jag saknar dig!!!!!! <3<3 du betyder så mycket för mig baby.

mitt lilla hjärtegull Tyra träffade jag idag (och Sofia också såklart ;) and i love them! <3 hon e så go mitt lilla gudbarn!

Ne nu ska jag hämta fulla människor!

Ciao

mina små hjärtan <3

My sister´s keeper

Har precis legat och kollat på inte utan min syster eller som den heter på engelska my sister´s keeper. Grät som en liten bebis i slutet! jösses.
Ligger här i soffan helt själv :(
Davis har varit borta sen kl 6 imorse och jag saknar honom! han kommer inte hem förrän imorgon bitti. Jag ska agera fyllechaffis och åka till skövde inatt. Åka till skövde Igen då. Var på Kss imorse och kollade ögat. Fick en droppa i ögat grej, hoppas den hjälper nu då. Jag hade tydligen ett litet litet hårstrå som satt fast i ögat och, trevligt.

Är fortfarande i en liten down period. Jag är inte helt nöjd med tillvaron. Känns som att vissa glider iväg och det är inte så kul.
Finns ju fortfarande människor som gör mig mycket glad =)
Men det är fruktansvärt mycket jobb och då mest när alla andra e lediga, vilket gör att man känner att man typ inte har nån att vara med när man är ledig på veckorna. det e tråkigt.
Längtar som sjutton till december, behöver vekligen det! Längtar även till operationen, så den blir gjord.

Kan någon fixa så att jag inte är så mesig och hatar att träna själv, för när ingen kan träna med mig så skiter jag i det också, inte ok. Men jag e fruktansvärt dålig på att komma iväg själv!
Shape up!
Jag och min man joggade i söndags det e ju positivt, stackarn som får jogga med mig men :P jag e ju inte snabbast i stan.

Ne gud vad deppigt det blir så här på kvällen
men det e inte så många som läser så det e ok ;)

ciao



Working

Jag gör inte så mycket nuförtin, jobbar mest och umgås med söta vänner. Det räcker väl iof gott och väl. Tur ändå att vi ska på långresa i december, annars hade jag aldrig orkat med heeeeeeeeeeela sommaren och nästa vaaaaaaaaaaaarje helg på coop.
Var hos doktorn idag, han kollade på mitt röda öga. Han insisterade på att jag hade fått nått i ögat, ja sa tusen gåger att jag iaf inte vet vad det var isf och att jag inte tänkt på att jag fått nått i ögat. Jag har iaf ett sår i hornhinnan och om det inte läket med salvan jag fick inom 2-3 dagar så skickas jag vidare till kss. Jag älskar verkligen att ha ännu en orsak att komma i kontakt med sjukvården, NOT!
men men håll tummarna för att det går bort inom 2-3dagar!!!

jag är ledig en helg på 9 veckor sammanlagt, om jag inte kan få bort en söndag. det e fan tufft asså, kanske till å med lite elakt kan jag tycka. Det enda som gör det värt det är pengarna som får gå till resan.

Hepp nu ere kvällsjobb 15-21:15 som gäller

ciao

Sötnöt broder e hemma =) <3 med sig hade han söta karin över vår födelsedag! nice


22 år då!

Det känns inte så weird för jag har nog känt mig som 22 år i typ 1 år :P förberedd kallas det nog!
Idag har hittills varit en bra dag, imorrn kommer också bli en bra dag, det känner jag på mig =D

ciao



David Izquierdo Eriksson <3

Jag vill berätta om den finaste som finns. Min underbara underbara pojkvän. När vi träffades så vart det ju lite uppåner och framåtillbaka, men tillsist så fick jag min prins.
Vi har idag varit ihop i 3 år och 9 månader.
Det har hänt mycket på den tiden, fast mina känslor är samma nu som för 3 år och 9 månader sen. Vi har gått igenom mycket ihop, vi har gjort mycket ihop.
Jag har liksom aldrig tråkigt när du är med. En sak som du är är pedant och det är ju alldeles utmärkt =) vem vill inte ha en ordningssam man liksom?
Du är sååååå romantisk och berömmer mig HELA tiden för allting, jag är väldigt dålig på att uppskatta dig, men det gör jag verkligen.
Idag när Davis kom hem kl 6 på morgonen så hade han ställt in en underbar frukost i kylen, det var en skål med vanlijfil, en med bär, en med ägg, 2 mackor, färdigblandad oboy (sött) och en liten lapp, kan vara det sötaste jag varit med om, bölade typ när jag fick se det!
Jag känner att jag inte ens är värd dig, så bra är du.
Du är så fin inuti och utanpå. Du är en så otroligt bra bror och son till christian och rene, de ska vara så glada att de har dig och oskar och frida och janne. Du ger verkligen allt.
TACK för att du vill vara min, jag ska om du vill, alltid vara din! <3<3
så mycket kärlek så jag vet inte vad.
PUSSSSSS min fina underbara snygga läckra pojkvän / sambo


Mojje <3

Vart på Diggiloo idag med mor far davis mor och tvillingsyskon inte davis dock han jobba.
Jag mor och far åkte till lidköping tidigt, vi strosa runt på spiken en sväng och sen drog vi till läckö slott och bada och njöt, vattnet var svinkallt men mycket uppfriskande!!
Träffade på Klara och Lotte som jobbar på turnen, lite avis måste jag säga, gud vilket kul jobb!! Lotte gör detta hela tiden och har bland annat turnerat med UGGLA, inget avis :P cool såg hon ut när hon stod och filma hela alltet med en FET filmainapparat!
Vädret var ASbra =D Tack vädergudarna för det.

Diggiloo var bra iår (såklart) men förra året var lite vassare med lite bättre artister. Dock är jag ju lite kär i Mojje och han va ju såklart med =) Han är så söt! Nästa år hoppas jag även att Saade är med, han het.
Mojje och Markoolio badade även där vi badade innan, NICE!

Annars ällmänt så blev jag på bättre humör redan dan efter det lite halvbittra inlägget innan, har bara inte orkat skriva sen dess :P Mina söta vänner Ida och Brollan åkte till Bosnien och Turkiet igår, men de e snart hemma igen =)
Hoppas ni har det kanon gullos!

Igår vart det först lite grill och vin hos Bergsten med Elin och Davido, MYS! Sen drog vi till terrassen och körde lite puben. träffade mina söta pojkar Skoga, Emil, Fädo, Jansson m.fl. Vi skulle bada i odenbadet, men kände oss lite för gamla och stela för det så vi stod och tjata massa och det kändes lite som back in the days, me like. Skoga var en sann bästis och följde mig hem =) thanks bro.
Tack för en trevlig kväll töser och pojkar, var hemma vid halv 4 typ :P lagom.

Det får va allt för ikväll
Ciao

Titta på han =)

Drömma sig bort

Åhh jag vill bara vara i Thailand eller nått annat ställe som vi ska till NUUUUUUUUUUUuuuuuuuuuuuuu
Man blir så trött på att gå runt och jobba i kylan och sen när man e ledig e ingen annan ledig och det e trist. Idag blev det att vara med mina vovvar i lägenheten och diska och tvätta och hade mig, brorsan kom och gjorde mig sällskap en sväng (jag lockade med mat, givetvis)

Sen sola lite för mig själv i huset och sen hem till lägenheten igen och Davis ska givetvis dra direkt igen typ. Blääää hatar att vara själv.
Har ett stort socialt behov :P
Sara du får gärna komma hem nu unge!!

Funderar typ jämt på vad jag vill göra sen när resan e klar. Ska man plugga? eller ska man fortsätta arbeta så att man kan resa igen? hmm många frågor, färre svar.
Det är ju ändå lite spännande att inte veta på något sätt. Samtidigt känner jag mig som en sån där fegis som inte skulle våga typ bara dra någonstans, flytta till en annan stad (Norge gick ju sådär).
det löser sig alltid.

Nu ska jag väl gå och ha tråkigt :P

ciao




Brahelg!

I veckan har jag mest jobbat förutom fredan då jag och kurren sola och hade det gött =)
Sen var det match i floby och trots att vi saknade typ halva ordinarie laget tyckte jag vi va bra! Det kunde lika gärna blivit lika eller att vi vunnit, de hade bara stolpe in och vi stolpe ut, så e det ibland.

I lördags efter jobbet skyndade jag till lägenheten och packade väskan. Vi drog till gbg och väntade på Sara och Max och drog och sedan till hotellet. Hotellet låg jättefint det enda som var lite - var att det var så varmt på rummen! men det är ok. Vi drog först till en bar och såg lite fotboll (jag och sara tjötade mest och drack vin) och sen tillbaka till hotellet och duscha och körde lite "förkrök"
Sen letade vi efter ett place att äta på och hittade till "lilla london" och det satt fint minsann. Det som var dumt vid denna tiden var att jag fick mensvärken från helvetet!!! så vi drog och köpte ipren (davis var en gentleman och köpte det till sin tjej <3)
Sen satt vi och lyssnade på en "trubadur" och sen mys på båten och sen bedtime, Jättemysig kväll trots värken =) den släppte ju tillslut som tur var!

Idag så åt vi frulle och shoppa och sen åt vi middag på en thairestaurang som brollan tipsade om vid vasastan, asgott verkligen! att rekomendera!
Nu har jag och davis varit mycket duktiga och städat och haft oss.

Imorrn blir det att ta hand om vovvarna och hare gött.

Ciao

vi säger skål på den =D
My lovely Sara <3


RSS 2.0