jösses

Vilket grejande runt denna katt!
Jag tänkte alltså från början vara snäll och fixa en liten katt åt famo. En tjej hörde av sig till mig om sin katt som behövde ett nytt hem pga allergi. Jajemensan tänkte jag och slog till. På onsdagen kom den hem till huset till mor och far. Vi lät hundarna hälsa lite granna. Sen tog jag med mig henne hem och ringde till famo och sa att jag hade en katt som behövde ett nytt hem och att hon var den perfekta typ :P och hon sa nej! jävel där satt jag och sandra i bilden med en katt som inte hade ett hem typ. Jaja den fick sova hemma hos oss och jag var nojjig hela den natten pga att jag aldrig haft katt innan och att jag inte visste vad jag skulle göra med den.
Men sen dagen efter ringde jag famo igen och berättade att jag skulle jobba och frågade om katten kunde vara hos henne så länge, det gick bra.
Sen ringde jag efter jobbet då sa hon att katten kunde vara kvar på natten eftersom jag skulle jobba idag också.
Idag ringde jag och Dalle svarade att han tyckte att farmor skulle ha kvar katten, och sen sa farmor att hon skulle ha kvar henne ändå. Allt detta oroande i onödan, nu kom den till rätt hem och allt ändå =)
min farmor är ändå bäst för den lilla kissen det tror jag av hela mitt hjärta! <3

Lite lång text en dag som denna men den som orkar får orka typ :P

Idag blev en lugn kväll med min Brollan och våra män. Dock fortsatte våra män till Marcus men ändå. Imorrn ska jag ju trots allt vara fadder till sötaste ungen i stan =) <3 nice!

Nu blir det till att sova

Ciao
söt ändå måste jag säga :P

Kissen

Herregud vad svårt det skulle va att få tag på en kisse, så jag tog saken i egna händer och skrev in på köpes på blocket, då jävlar hände grejer :P haha
5 svar dirr typ. Nice!
Så imorrn kommer det antagligen en 8 månaders katt tjej hem till mig =) jag måste ju lugna ner den stackarn innan den får träffa alla hundar och farmor och grejer. Nice.

Elsa var hos veterinären igår och brände vårtor, låter mycket trevligt va?
Hon skötte sig kanon och alla veterinärerna ville ha med henne hem =D

Ska kolla på en annan grej imorrn också men det e heeeeeemligt än så länge, iaf för vissa ;)

Jag.vill.träna.fotboll! dampknä.

David eriksson du e söt minsann. Mitt hjärta <3

Bilder på kissen kommer, men inte riktigt än för jag har dom på mobilen och orkar inte lägga in dom nu

ciao

80-tal Elin :P


Händer grejer, eller?

Nästa torsdag blir det att åka till skövde och prata med hon bruden som opererade mig sist. Hon som inte tyckte att mitt korsband var värt att göra nått åt, men nu e jag fortfarande inte bra.
Jag älskar henne och han som sa att jag kunde träna om en vecka och han som sa att jag kunde spela och träna om 2 månader och detta var för ca 8-9 månader sen! Sen OM jag får operationen så får jag vänta i ca 9 månader TILL! omg jag försöker att hålla huvudet uppe och inte vara bitter, men ibland så går det faktiskt inte! ÅHHHHHHHHHHH jävla knäHELVETE. VILL SPELA FOTBOLL!!!!!!!

Så nu var det klart :p
Jag håller på att leta katt åt min farmor (hon vet inget än så säg inget!) :P
men fuck vad svårt det e att hitta en katt, jösses trodde jag aldrig faktiskt!

Imorrn blir det veterinären med lilla Elsa och kolla på de otäcka vårtorna hon har i munnen :S hoppad det inte e nått farligt.
Sen spinning med Elin, det e vår nya beach 2010 grej ;) hahaa
söt Elin gav mig en present idag, en rockring! haha så sött. Hon hade tänkt på mig när hon såg den för att jag och sara var så bra på att rocka på lägret;) och för att jag inte får träna fotboll, sötonge!!!!!
PUSS på dig <3

Älskar alla mina vänner är så glad att jag har er <3 ta åt er ni som vill

Ciao


Haha e man inte med blir man inklistrad =) Elin Ceder som fixat!
Världens bästa fotbollslag! <3

kunder!!

Ibland förstår man inte hur vissa sådana tänkter!
Åhh blir så aggresiv när kunder e otrevliga. En man kom in och var astjurig för att det inte fanns kvar någon kyckling, visst förstår jag det men vafan det är inte just MITT fel så var inte arg på MIG! ahhh.
En annan hade jag slått en fel siffra på plu och då blev det lite dyrare, och då helt plötsligt "det händer alltid här" men vafan jag sitter säkert med flit och försöker träffa fel siffra MUPPAR!!!!!!!!!!!
Vi sitter inte och tänker "nu ska vi göra så att kunderna får så mycket fel som möjligt" det vore väl väldigt korkat. FATTA DET.
Så nu har jag lugnat ner mig lite :P


Med det sagt vettefan vad jag ska skriva mer. Jag och en av praktikanterna har lite planer på G, kan bli oooligt :P hah men inte förrän om typ 1 år. Så vi får se hur det blir =) den som lever får se!

Frulle med min favorit littlefriend Sara <3 plus en lite promenix med na och vovvarna. Lovelie.

Nu e det bara 5 dagars jobb kvar på denna veckan, härligt! money money!

Jag känner att jag e lite putt på ortopeden som skulle ringt i förrgår också! säger man att man ska ringa så ska inte jag behöva vänta 2 hela dagar på det, om nu hon opererar eller nått annat viktigt, lämna ett meddelande eller nått då? så jag hade  sluppit sitta en hel dag och vänta liksom.

Men annars e det bra :P
hihi positiva Elin idag känner jag, jaja det får bli nästa gång

Ciao


haha back in the days!!!

Floby If <3<3

Imorrn ringer ortopeden till mig och då får jag veta om jag får operera mig igen eller inte. Jag vill alltså ha en korsbandsoperation pga att mitt knä inte kommer bli helt bra utan det. Eller HELT bra kommer det väl aldrig att bli men bättre än vad det e nu iaf! Hoppas, håll alla tummar.

Sen har jag mest jobbat och sådär. blev 10-18 i fredags sen ut till Floby och kolla DMmatch som kanske inte var den roligaste för floby if, men holmalund är jeffligt duktiga!
sen lite pirre hos bittan, nice.

Upp tidigt och jobba 7-12
sen vart det snabbt iväg till floby och sen till herrljunga där tjejerna hoppas trampolin och hade sig :D ´det va kul att titta på. Emma, Elin Och pappa Cedrus va så duktiga så!
Mot floby där det vart fika och lekar i lag. Jättebra ordnat och väldigt trevligt, kul att jag kunde fixa en tävling med mina trixar iaf annars var jag itne så bra skit :P hahha
Pirre igen, gött! sen var det lite iordning göring och sen efter ett tag så drog vi mot stan och förfestade här, sen dagnys. Massa folk! kul dag med ett helt underbart lag!!!!!!!!!!!!
Floby if <3<3<3<3<3<3<3

Precis bakat med kurren och en liten bebis med magknip stackars! men det blir nog bra snart.

NUUUUU soooova


Ciao


Mina två favvotjejer <3<3 Love u!!


1 vecka

Åter 1 vecka har gått innan jag fick för mig att skriva här igen, illa!
Händer så mycket fast ändå inte på något sätt! När Elin Dahlin har dåligt att göra ser hon oftast till att få mer att göra! That´s me. Men det e ju bra det :D

I helgen jobbade jag med min favorit (INTE) och det gick la som vanligt, stressigt och dant men man tar sig igenom det ock!
Jag tog en behövlig powernap och sen var jag redo för att käka och sen slappa med Brollan heeeeela kvällen :D skönt det íbland vill jag lova.

På söndagen fick brollan och theo upp oss till berget, skönt väder och allt! Sen blev det en liten promenad efter det med Tove, Mia och Frallan + 3 vovvar nice =)
Sedvanlig mat hos mor och far sen efterrätt hos sara och Maxi.
D var duktig och bytte däck och grejer också, duktig man detdära <3

Solat på dagarna med Fia och sen jobbade jag tisdag kväll.
Idag vart det shopping i skövde med söta Elin Cedrus som allt är en frisk fläkt =D
Ikväll blir det nog nått rooooligt grill eller mingus eller nått liknande.

Sjukgymnasten är väl inte positivast i världen om mitt knä heller, men det kommer mer om det framåt i tiden när jag fått reda på lite mer. Återkommer!

Ciao

Här är hon Cedrus i sitt esse :D haha


Bogrens

I torsdags lyckades Sara trots att jag va slöast och dessutom sletnast i världen övertala mig och Maggan att festa på bogrens :P hon e fan duktig på det där asså!
Det blev iaf en trevlig kväll och en väldigt spontan kväll! Sara ringde alltså kl 21 och då va jag oduschad och dan. vi hann ändå. Det var mycket smått på bogrens denna kväll, så vi sa att vi va 90:er inte tusan skulle någon säga emot iaf mig och Sara iaf haha. Nice iaf!
Ett stoooooooooooort tack till IDA LUSTIG som hämtade oss i skövde, guld värt!!

Jag och vovvarna sov hos mor och far och vi sov ända till 13! det var längesen ska jag ta och tala om. haha men det va behövligt och mycket skönt.
Hanna skrev mess på dan och då blev det bestämt att vi skulle bowla på kvällen. Det blev jag Daniel Hanna och Elin. Mycket trevligt och jag och Daniel fick exakt samma poäng ;) det e bra skit, Jag gillar inte att förlora :P
Elin tävlade inte riktigt med oss andra om man säger så :P hahha
Mat på gondolino och sen hämtade jag min plutt på stationen.

Igår var det jobb och mys med Brollan som gällde = bra skit och softisch. skönt ibland´måste jag säga.

Tipspromenad på berget och sen promenad med Frallan, Mia och Tove plus tre vovvar. Skönt väder och allt. NICE!

Ciao!!

låååångt hår, i gbg med Cedrus! mycket skönt,


Pengar

Jag vill ha massa pengar så att jag kan åka utomlands nu, fyfan vad jag fryser. Jag gissar att det får bli det snåla alternativet, ta en dusch :P
Jag vill att någon kan ge mig svar på vad jag vill bli när jag blir stor! Doh sååå svårt.

Igår var jag, Sara och Mäggie på middag hos söta Anna. Det var mycket trevligt och tjock va hon =D hihi så sött!
blev lite dessert också och sen lite chill och sen hem och söööva!

Min älskade karl åkte till Stockholm idag, saknar honom redan <3 hjärtat!

Idag har jag spenderat lite tid på en bondgård :P med Madde och Sofia, vi kollade in hjordnäras produkter och sådär. De känns som ett väldigt nyttigt alternativ! Ekologiskt och finfina grejer. Om nån e sugen på att testa var nog minsann björnbär/vaniljyoghurten bäst.

Nu ska jag ta en promenad med vovvarna så fort jag oooorkar. E bra seg i hatten.

Ciao

haha jag och sara lite runda under fötterna minsann :P

Update

ingen skräll att jag inte updaterar för ofta här direkt :p
Jag har iaf hunnit festa x2
I torsdags efter jobbet så drog jag, Elin C, Emil och Regina till Tidaholm där Hanna väntade.
Vi åt och gjorde oss iordning (vilket tydligen tog 2 h men vafaaan vi e ju tjejer och skulle våffla håret) Sen var det lite förfest på övervåningen på VB mycket trevligt minsann. En härlig mix med folk också.
Sen kom vi till folkets park och där försökte bror min få mig att dissa Davis och bli ihop med en som heter Mildag, det gick sådär bra (tror att Emil var lite halvkär i Milad haha )
Fick träffa kusinen lite med =) Emil vart helt chockad när han såg hur hon hade växt hon var typ 10 år sist haha.
Sov i VB huset i ena soffa där. En bra kväll helt enkelt!

Fredagen blev väldigt lugn av någon konstig anledning. Sov typ 4 h när jag kom hem, för att sen somna vid 22 igen :P blev inte så mycket gjort med andra ord. Lite fika hos mor hann vi med jag och min man ändå.

På lördagen var det sååååå fint väder. Vi drog till systemet och handla lite, sen städade jag och D heeela lägenheten väldigt noga. Påskmiddag i Åsle mycket gott och mycket vin =D nice!
Lite förfest hemma hos oss Lustig, Malin, Brollan, Sasha, D, Theodor och en liten stund Martin C.
Trevligt trevligt. Alla utom Brollan och Theodor (tråkmånsarna):P drog ut till terran och festa tet lite, det va trevligt men terrassen kunde ju haft lite mer folk dock!

Söndagen blev det jobb 13-18 och sen middag hemma i huset med massa folk =) fia och tyra kom också, trevligt så!

Nu ska jag snart träffa mina söta vänner Sara och Määggieee och sen mysa lite med broder Anders och sen jobba 16-19;45 bäst att ta det man får liksom!

Ciao

är det 80-tals fest så e det ;)


RSS 2.0