Kärlek <3

Vaknar med en lapp bredvid mig där det står "du och jag för alltid älskling, du är den finaste jag vet, älskar dig/ din kille <3"
Åhh vad söt han e den där David Izquierdo Eriksson <3

Igår var vi i ullared på gekås hela dagen + på glasögonfabriken det blev ett par nya glasögon och lite smått och gott där borta =) Sen drog vi oss mot halmstad och körde först fel pga gps:en, men vi kom nästan i tid iaf.
Där fick jag träffa den bästa läkaren hittills! skönt det.
Han sa att jag hade tre val
1. Träna rehab (som jag redan gjort och han sa att det ändå inte skulle hjälpa mer än det gjort)
2. Leva med det tills jag dör
3. operera

Svårt val, NOT.
Det blir operation i augusti-september någongång där. Hoppas på augusti, vill ju vara helt klar och gående och allt sånt till resan ju.

Ciao


Bokat

Igår så bokade vi äntligen resan ;D betalade de sista pengarna till kilroy så nu ere bara att börja spara sina fickpengar ock hihi nice!
ska bli så jääävla gött att åka iväg i 2 månader, min längsta resa nånsin. Med tre underbara människor också, sara maxi och davido =D det e inge bekymmer där inte.

Idag är det midsommar och jag har spenderat ena halvan på jobbet = mindre kul men det gick bra var mycket folk och grejer!
Sen drog jag, therse, brollan, pontys, doddo, sasa, chilli (hunden) och Lustig till kyrkekvar och paddla ut till en mysig liten ö. Vi grillade och åt och badade och hade det gött!
Det var en lite annorlunda men mysig midsommarafton vill jag lova :)
Det hade dock varit extra bra med min älskling, saknade den lilla grisen <3<3 han e allt bäst i världen!!

Nu är det dags för att sova för imorrn är det jobb igen.

ciao

fint kort påväg hem från thailand sist <3

tvätt

Inte jättemycket som hänt idag :( fint väder ute men dock maaaasssa tvätt inne, så det blev att mestadels tillbringa tiden i källarn :P
Besiktiga bilen som givetvis inte gick igenom :( Att laga skiten kostar ca 4000 kr det kändes ju mindre kul nu när man sparar pengar ock. Men men den måste ju lagas så bara att punga ut och se glad ut.
Tur att man ska jobba hela sommarn och typ bara kvällar och helger :P hihi

Hängt lite med syster yster också, blev lite mat och lite chill och lite ringandes till verkstäder och sjukresor.
Har fått en tid hos läkarn i HALMSTAD :P nästa måndag =D äntligen!
Det ska bli skönt att få veta om jag får operationen eller inte. Om jag inte får den ska jag fan spela fotboll tills skiten går av! minsann! Mindre kul att resa i typ 5-6 h för att komma till halmstad på ett besök som kanske tar 20 min men men skönt att jag fick tiden relativt fort iaf =)

Nu ska jag snart iväg på fotbollsmatch i floby, vinn nu tjejer!!!

Just det jag och min lilla goding ceder har fom idag ett vad. Det ser ungefär ut som det jag hade med bror min. Vi ska inte äta godis, kakor, hämtmat, dricka osv (hämtmaten för Elins skull) och godiset och kakorna för min skull :P
och lite mer regler som jag inte orkar rabbla nu.

ciao
jag och siss för ca 1-1,5 år sedan?? typ


lider mot sitt slut

Semetern lider mot sitt slut :(
Men det har varit bra minsann =)
Köpenhamn var sammanfattat regnigt, soligt, dyrt, mysigt, gött, fint. Vi hade det alldeles kanon dock lite minus på regnet och sådär men hotellet var som sagt underbart bra och sällskapet likaså ;)

Vi kom hem sent på lördag kvällen och drack lite med Sara, Mäggie och Max, det blev ingen utgång men det var mysigt ändå!
Sen chillade vi mest på söndagen och åt hos mor och far och jag åkte och kolla match och lite sådär. På måndagen velade vi om vi skulle till onsala eller inte och vi bestämde någon gång vid 5 att vi skulle dra. Vi kom fram vid 7 halv 8 på kvällen och myste in oss där.
På tisdagen så gick vi en promenix på dagen och solade och lagade mat och kolla fotboll på Tv:n. Hämtade brollan vid halv 6 =) Sen lite efter 22 så hämtade  vi nästa gäng i kungsbacka bestående av Sara och Johanna. Innan de kom han vi mest bara chilla och äta pirre från pizzerian i onsala.
Vi gjorde inte så mycket mer eftersom klockan var rätt så mycket.
Onsdagen vart det mycket fint väder på så vi drog ner till havet jag sara och johanna, brollan hade ont i magen stackarn! Det var gött och jag lyckades doppa mig med lite övertalning från brollan när hon kom förbi :P det va kallt men gött! Jag sara och Larson körde brollan till kungbacka och passade då på att shoppa lite kläder, alkohol och diverse nödvändigheterna för kvällens bravader =)
Vår enda man i sällskapet var hemma och laga mat och kolla på fotboll. Vi åt en god kycklingrätt och till dessert blev det ost, frukt, vin och massa gött.
Emma hansson kom och hälsade på en sväng också, trevligt :D
Sara och Larsa tog en skruffylla utan dess like ;)

På torsdagen efter lite städande och sådär så kände vi att hemgång var på sin plats, vi stannade till vid alingsås på en camping för att svida om till bikini eftersom det va så jeffla gött vär!
Det satt fint att sola och bada lite till =)

Hemma hann vi inte så mycket innan det skulle blir lite fest igen. Vi hälsade på söta kusin + kusinbarn och gratta henne. Städa lite och bytte om och hade mig sen blev det förfest med Sara I (seges tös) Elin cedrus, Davis, Esset, Sara D och larsa bästa gänget ;) En redigt go kväll på husaren i skövde GILLAR!
Tack för den kvällen alla inblandade.

ibland blir updaten lång :P

ciao

HR3 <3
saknad!!!!!!!

Fields

Idag började vi vår resa mot köpenhamn kl 9:50.
Det gick väldigt bra med ett byte i gbg sen heeeeela vägen till köpenhamn. Vi visste inte riktigt vart hotellet låg men med lite hjälp av en syster yster i sweden så gick det finfint. Vi höll på att åka på 600 DK i böter på pendeltåget men tur att vi är dumma svenskar och inte fattar att man skulle stämpla korthelvetet INNAN man fick in i tåget (hur ska man veta?)
Tur som sagt att vi såg förvirrade ut och sådär annars hade han kanske tvingat oss att betala och det hade inte varit jättekul första dan i Danmark.
Vi kom iaf till hotellet (tog 6 min från "centrum") det är jättefint och ser helt nytt och fräscht ut överallt, vi gillart :D Hoppas hotellfrullen är lika bra skit.
Rummet är nog faktiskt det finaste vi bott i, och vi bor på 21 våningen med världens utsikt, finfint :D

Vi chillade en liten stund sen gick vi 2 min till Fields shoppingcenter, 3 våningar med shopping och mat. Det bästa var monkis utförsäljning med 50-75 % rea GILLAKNAPPEN på den :D
jag gick typ inte få kontakt med där inne, precis rätt stil för mig :P blev lite toppar och sådär, nöjd iaf.
Gick och åt på en av restaurangerna och kollade lite till, sen tillbaka till hotellet och nu blir det vin och mys med min fina älskling som seriöst har skitsvårt att förstå danska haha askul
Tur att typ alla i receptionen och många på shoppingcentret är svenskar :)
Vi har det med andra ord ASbra <3


ciao


Köpenhamn

Vi kände att det bidde lite för dyrt med en sista minuten så vi sket i den idén :P
Så kollade vi lite på medmera hotellpremien och såg att det inte va så farligt dyrt att åka till köpenhamn och bo på hotell, sagt och gjort! Vi bokade tågbiljetter (assmidigt) och hotell 4 stjärnor, känns lyx ;)
Det kommer bli kanon!

Suuuurt att jag inte har min kamera nu men!
Får ta lite bilder med mobilen, eller köpa en ny...
Kommer vart fall bli niiiiice :D
hiih


Tråkigt idag: efter bilbingon så råkade jag köra på en dum fågel som inte flytta på sig, tror han tog livet av sig där och då! fick såå dåligt samvete :( RIP fågeln!


Ciao

our place 2 dagar! nice ;)

Sandra

Sandra är så himla bra! Jag vill egentligen vara som henne. nej jag vill inte vara som henne, jag vill uttryckligen vara henne. Allt hon gör är bara så perfekt... Fan va livet är orättvist :P

<3

Semester!

Vad ska man göra då?
Sitter och kollar på massa resor och weekends och grejer, men det mesta e dyrt. Doh!
Vi får nog ta och utnyttja onsala nästa vecka iaf :D
Kanske blir det en liten weekend till stockholm i helgen, vore nice!

Ikväll blir det att titta på Floby-mullsjö och jag sara och sandra ska hålla koll på lilla söta Tyra <3
Vi håller tummarna för vinst minsann!

Sprang 5:an idag, eller det blev mer som intervaller eftersom vi hade två vovvar med oss ute i spåret. Men det känns ändå bra nu efteråt. Igår var det hälsoslingan och styrka på kvällen! duktigtva?! :P

Härligt med lite träning såhär på semestern. Sen blir det jobb jobb och jobb om två veckor.

Ciao



En till sånhär helg tack <3

-

Gud vad tiden går fort ibland!
I helgen har det varit suuuuper väder därför man inte hinner sitta med datorn på hela tiden :P
Vi festade typ 3 dagar i rad så i lördags var vi alla i "gänget" lite slöa och sådär så då bidde det mest grill och mys. På söndagen åkte vi till odenbadet och stekte som aldrig förr, lite blåsigt men det va gött ändå.
Röda och fina lagom till att åka och titta på alla fina killar och tjejer som tog studenten =)
Gud va mycket fina klänningar det finns, man blir änna lite sugen :P

I fredags på studenten fick jag tyvärr jobba i det fina vädret men passa på att festa tet lite efter jobbet iaf! och på torsdagen var det grillmys med bästa laget Floby IF <3 Mys sen drog jag Elin sara brollan pontus och davis till puben som vi gjorde även på fredagen ;) mys det vetti.
Sara var förövrigt askanon på torsdagen och vi skratta asmycket åt henne för hon va koko i bollen! haha alltid kul när en e lite fuller när man själv är relativt nykter.

Älskar min fina älskling massa och hoppas vi kan hitta på nått riktigt najs nu på semestern <3

ciao

<3 bästa brudsen ;)

Tacksam!

Ibland känner man sig bara så tacksam och glad över att ha så många fina vänner omkring sig! Visst det finns de som man skulle vilja ha närmare, men saker och ting får ta sin tid. Allt löser sig som jag brukar säga =)
Jag har en underbart fin sambo som bryr sig om mig mer än jag bryr mig om mig själv, jag tror det kallas kärlek bannemig <3
Jag har otroligt fina vänner och en fin familj som alltid alltid finns där för mig.
Även om jag kanske inte allla gånger ääälskar att gå till jobbet och klagar ibland så tycker jag ändå att det rullar på bra och mina jobbarkompisar e braskit ;) Eftersom jag inte vet vad jag vill göra med mitt liv så är coop ett mycket bra ställe att vara på så länge så att säga.
Nu börjar sommaren komma på riktigt och känslor svallar upp som aldrig förr det är fest, kärlek, tacksamhet, lycka, värme, vindar och massa massa mer.
Jag gillar det.
Jag gillar det mycket =)

Idag vart det grill med ett fiiinfint gäng som jag tycker om så jag spricker <3

Tacksamhet, kärlek till er <3



En annan sak bara sådär, FY FAN vad jag vill ta studenten igen =P
Jag vill börja om på nytt och bara köra samma visa igen och igen och igen! Alla ni som tar studenten ta till vara på den! ordentligt. Det var seriöst den BÄSTA dagen och tiden i mitt liv än så länge. Blir alldeles gråtfärdig och avis på alla som tar studenten nu. Det är bra väder, det är fest och glädje och tusen olika känslor som flyger omkring i en. åhh jag vill gå till Sara Ivansson på champagnefrukost och sitta och njuta med min underbara underbara klass i solen. Jag vill komma till HR och bli behandlad som en familj snarare än en student, vi tog vår frukost, vår fika och hade det bara gött. Oftast iaf ;) det andra har man glömt nu. Jag saknar min klass våra lärare Olle och Yvonne <3
Det kommer liksom aldrig gå att överträffa allt det där. Känns det som just nu iaf ;)



Saknar HR 3 2004-2007!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3<3<3<3<3<3







-

Jobb 8-17 idag sen tänkte jag tränat men har ont i magen som jag vet inte vad.
om det e nått jag behöver så är det att träna, men det gick inte :( bajsmage!
Tur att min älskling e hemma ifall jag skulle börja må sämre, han e en bra taomhandare han <3

Imorrn är det en lång dag 8-18 inte helt ok! men det tar man väl sig igenom det med :P

Jag vill ha tid hos ortopeden i Lidköping NU. Men ne jag ska få vänta ända till juli eller augusti. Kul! jag känner att det inte är jättebra eftersom OM det blir operation så blir ju den säkert i sept/okt och sen ska vi ju dra i december och då vill man ju inte vara en halter eller en med kryckor. Får nog tjata igen, som vanligt.

älskar cougar town!!! it´s sooooo good! <3

Nu hoppas jag att min man snart kommer hem och myser med mig =)

ha en bra kväll!

Ciao

Jag och min söta pepparkakssyster <3

RSS 2.0