lider mot sitt slut

Semetern lider mot sitt slut :(
Men det har varit bra minsann =)
Köpenhamn var sammanfattat regnigt, soligt, dyrt, mysigt, gött, fint. Vi hade det alldeles kanon dock lite minus på regnet och sådär men hotellet var som sagt underbart bra och sällskapet likaså ;)

Vi kom hem sent på lördag kvällen och drack lite med Sara, Mäggie och Max, det blev ingen utgång men det var mysigt ändå!
Sen chillade vi mest på söndagen och åt hos mor och far och jag åkte och kolla match och lite sådär. På måndagen velade vi om vi skulle till onsala eller inte och vi bestämde någon gång vid 5 att vi skulle dra. Vi kom fram vid 7 halv 8 på kvällen och myste in oss där.
På tisdagen så gick vi en promenix på dagen och solade och lagade mat och kolla fotboll på Tv:n. Hämtade brollan vid halv 6 =) Sen lite efter 22 så hämtade  vi nästa gäng i kungsbacka bestående av Sara och Johanna. Innan de kom han vi mest bara chilla och äta pirre från pizzerian i onsala.
Vi gjorde inte så mycket mer eftersom klockan var rätt så mycket.
Onsdagen vart det mycket fint väder på så vi drog ner till havet jag sara och johanna, brollan hade ont i magen stackarn! Det var gött och jag lyckades doppa mig med lite övertalning från brollan när hon kom förbi :P det va kallt men gött! Jag sara och Larson körde brollan till kungbacka och passade då på att shoppa lite kläder, alkohol och diverse nödvändigheterna för kvällens bravader =)
Vår enda man i sällskapet var hemma och laga mat och kolla på fotboll. Vi åt en god kycklingrätt och till dessert blev det ost, frukt, vin och massa gött.
Emma hansson kom och hälsade på en sväng också, trevligt :D
Sara och Larsa tog en skruffylla utan dess like ;)

På torsdagen efter lite städande och sådär så kände vi att hemgång var på sin plats, vi stannade till vid alingsås på en camping för att svida om till bikini eftersom det va så jeffla gött vär!
Det satt fint att sola och bada lite till =)

Hemma hann vi inte så mycket innan det skulle blir lite fest igen. Vi hälsade på söta kusin + kusinbarn och gratta henne. Städa lite och bytte om och hade mig sen blev det förfest med Sara I (seges tös) Elin cedrus, Davis, Esset, Sara D och larsa bästa gänget ;) En redigt go kväll på husaren i skövde GILLAR!
Tack för den kvällen alla inblandade.

ibland blir updaten lång :P

ciao

HR3 <3
saknad!!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0