Asien 2 månader!

Det finns såååå mycket att berätta, såklart!
Filippinerna var som jag redan skrivit ganska sådär. Men om man kommer till ett annat ställe och det är finare väder så hade det säkert varit mycket mycket bättre :) dom är bra på engelska och det är ju billigt att leva där också! så helt kass var det såklart inte. Min och Davis snorkelresa till en underbart vacker ö var ju absolut inte fyskam den heller.

Malaysia var jättebra! Vi kom till kuala lumpur först och hade det asgött med shopping och sånt. Sen vart det Langkawi där det var ännu bättre :) sol och bad och uuuunderbar strand. Inte så mycket fest då allt stängde vid 22, men vi var glada ändå! Vi åkte runt med moppe poch kollade allt som ön hade att erbjuda, det var kanoooonbra helt enkelt.

Kambodja:i phnom penh var det sjuuuukt mycket folk! Det var även relativt fattigt. första dagen tog vi killing fields som var coolt men läskigt och ryska marknaden som var sådär.Vi Åkte till angkor wat och ångrade att vi inte bodde i den andra stan siem riep. Angkor wat var som väntat jävligt mäktigt, men jag tyckte det räckte gott och väl med 2 h där ;) är väl kanske inte överintresserad av sånt.
Vi åkte 12 h buss den dan för att vara där i 2 h och sen dan efter bar det av till sihanoukville. Det var finfint, stranden var packad med folk och säljare vilket blev lite jobbigt efter några dar. Vi åkte då till en annan strand som hetter shouka beach tror jag, jättefint! här festade vi till det lite grann och hade det trevligt på en cub som hetter jayjay´s. Den var ok men vart lite tradigt efter 3 kvällar irad ;)

Vietnamn: ho chi minh city var heeelt galet. MASSA folk ÖVERALLT! det blev en hel del shopping och självklart tunnlarna. stannade där i några dar och sen bar det av till mui ne. Mui ne ligger mellan ho chi minh och natrang och bara det tog 6h med buss, vi pallade inte 12 h :P
Mui ne var nice. Det blev lite långtråkigt efter några dar eftersom det inte fanns massa att göra direkt, men det var sol och bad och massa go mat ändå, och lite moppeåkning också :)

Thailand: Först tog vi en buss till koh chang. Där hängde vi på lite olika ställen och det var helt ok men inte riktigt som vi hade väntat oss. Men vi gjorde roliga utflykter och hade det finfint ändå. Elefantridning osv.
Sen vart det koh samet. Underbar strand och god mat och lite utgång och sådär. Bra skit i 2-3 dar, sen bestämde vi oss huxflux för att dra till singapore!

Singapore: En sjukt häftig Ö med allt man kan önska sig. Det som var dåligt var maten. Det fanns bara skabbiga foodcorners typ. Om man inte ville betala massamassa pengar då.
Annars var det som sagt asballt. Vi shoppade och kolla runt massa. Vi åkte bland annat till en konstgjord ö och kolla på ett akvarium där och grejer. Jag och sara kollade singapore zoo som var grymt!
Alla byggnader och sånt var crazy.

Thailand igen: Vi hade inte bestämt oss vart vi skulle så vi tog det billigaste flyget som bar mot krabi. Efter en natt där blev det raliey beach, det var superfint och jag och sara tog oss en dag med ridning på stranden (helt jävla underbart!!!!!) och en matlagningskurs! det var en skitbra dag. Sen gjorde vi lite olika saker typ klättra i berg och kollade runt på lite olika ställen där.
Sen vart det phiphi island som jag gillar starkt! finns det mesta där, fest, strand, shopping och så vidare.
Blev dock bara 2 dagar här. Sen blev det phuket och panawa udden. Dåligt med hav men däremot en jättefin pool, så vi mådde fint och tog det bara lugnt innan bangkok. Vistelsen i bangkok blev kanse liiite för lång :P
Vi hände på mbk varje dag! slinga håret och shoppa tills fötterna nästan blödde :P

Sverige!!!!!!


Många som undrar vad som är bäst, det e så sjukt svårt att svara på då allt var så bra på olika sätt.
Singapore var det grymmaste och koh samet den finaste stranden osv :P

Hur gick det då att åka 2 par?
Alla som känner den där Sara ivansson vet att hon e jävligt lätt att vara med ;) vi kom aldrig ihop oss och det gick finfint. Jag ville som jag skrivit innan döda davis varje morgon men det e jag ju van vid. Vi dumpade varandra några gånger sen var det bra med det :)
Det gick iaf väldigt bra tycker jag. Klart att vi gjorde några saker på tu man hand men oftas höll vi ihop.
Skulle lätt göra om det!!!
love u <3


Ciao

Grattis om ni lyckas läsa detta!


Kommentarer
Postat av: Magdalena

Vilken bra sammanfattning =) rolig läsning. ska bli så kul att träffas i morgon <3

2011-03-07 @ 17:33:22
Postat av: nananassen!

åååh PUSS på dig stumpan det va kanon ihhihii!

2011-03-08 @ 23:12:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0